Freelance Cloud Engineer (Kubernetes expert)

With Zaaksysteem.nl in Amsterdam - NL

More jobs from Zaaksysteem.nl

Posted on May 13, 2019

About this job

Job type: Contract
Experience level: Senior, Lead
Role: System Administrator
Industry: Government, SaaS, Software Development / Engineering
Company size: 11-50 people
Company type: Private

Technologies

linux, kubernetes, openstack, docker, python, sysadmin

Job description

Freelance Cloud Engineer (Kubernetes expert)

De baas(is) van ons systeem

Ben je geen jaknikker, maar een pro met een duidelijke mening over automatisering? Zijn ontwikkelaars je buddies en zie jij ze als een onderdeel van jouw toolbox? En wil je werken in een klein en hecht team, die met inzet van Open Source software overheidsprocessen efficiënter maakt? Kom dan bij ons de DevOps afdeling runnen.

Verantwoordelijkheden

Het handmatig installeren van packages op servers heb je al een tijd niet gedaan. Je schrijft namelijk gewoon een package-install oneliner in Bash. Of je gebruikt je Puppet-, Chef- of Ansible skills voor het automatisch uitrollen van een cluster. Zelfs de onderliggende infrastructuur zet je “automatisch” op. Deze ervaring heb je inmiddels opgedaan met API’s van clouddiensten als AWS, Azure of OpenStack.

Jij zet in no-time tientallen servers online met een identieke omgeving op een andere cloud. Als nieuwsgierige en ondernemende DevOps laat je onze overheid zien hoe het beter kan. Bij Zaaksysteem.nl doen we niet aan lokale installaties, maar verloopt alles geautomatiseerd op onze SaaS infrastructuur. Dit op basis van OpenStack, Kubernetes en Docker.

Vaardigheden

  • Ruime ervaring met Linux (Debian = pré)
  • Ervaring met databases en een basisbegrip van tuning
  • Je kan goed overweg met configuration engines (Chef = pré)
  • Je bent expert met Docker en orchestration tools als Kubernetes of Mesos
  • Je rolt zonder problemen een infrastructuur uit bij clouddiensten als AWS, Azure of OpenStack
  • Scripting talen zoals Bash, Perl of Python spreek je liever dan Nederlands, als het maar helpt om zelf niks te hoeven doen

Onze beloftes

  • Toffe werkplek in Amsterdam, waar we jouw visie en input waarderen
  • Echte lunches, genoeg bier en een super werkuitrusting (goede setup, laptop, en wat je verder nog nodig hebt)
  • Doen waar je goed in bent en je vooral de ruimte geven om daar nog beter in te worden

Over ons

Eigenzinnige software bouwen, zodat de overheid al haar in- en externe processen kan digitaliseren. Dat is wat wij doen bij Zaaksysteem. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van subsidieaanvragen of vergunningen. Iedere (aan)vraag wordt in ons systeem geregistreerd en stapsgewijs afgehandeld. Zo heeft de overheid in no-time grip op haar informatiebeheer en ben jij goed en snel geholpen. Steeds meer organisaties werken hierdoor met onze fraai ontworpen applicatie. En omdat we ontwikkelen met overheidsgeld, vinden we transparantie belangrijk. Onze software is dan ook Open Source en voor iedereen te gebruiken.

Naast continue doorontwikkeling zorgen wij samen met ons team van ruim 25 professionals voor succesvolle implementaties. Daarnaast adviseren wij overheidsorganisaties in effectief zaakgericht werken. Oftewel: dé filosofie achter deze digitale werkwijze. We groeien dan ook niet voor niets knetterhard. Dat is een nieuwe uitdaging waar we ook jouw kennis en kunde graag voor inzetten.

Apply here