Java Fullstack Developer

With Quintor in 's-Hertogenbosch - NL

More jobs from Quintor

Posted on February 09, 2020

About this job

Compensation: €36k - 60k
Job type: Full-time
Experience level: Junior, Mid-Level, Senior
Role: Backend Developer, Full Stack Developer, System Administrator
Industry: Continuous Delivery, Information Technology, Software Development / Engineering
Company size: 51–200 people
Company type: Private

Technologies

java, spring, angular, hibernate, apache

Job description

Vacature Java Developer

Leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde passie voor techniek als jijzelf. Bij Quintor sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende technische projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.

Wat ga je doen als Java Developer?

Met jouw kennis en ervaring op het gebied van Java softwareontwikkeling lever je als Java Developer een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de maatwerk applicaties en systemen voor onze klanten bij jou in de regio. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot betrouwbare code. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Als ervaren Java Developer ben je een echte teamspeler die het gaaf vindt om in een scrumteam te werken. Leg je veel nadruk op Continuous Delivery en Continuous Integration, Docker met Kubernetes en Machine learning. Daarnaast doen we veel aan het bijhouden van onze vakkennis. Daarom geven we regelmatig workshops en trainingen om voorop te blijven lopen in professioneel software development.

Wat vragen we van een Java Developer?

Uiteraard heb jij een afgeronde HBO- of WO-opleiding met relevante werkervaring en kennis van de moderne technieken en de Java stack in het bijzonder. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, vindt het leuk om in scrum teams te werken, kennis te delen en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze Stack: Java (8+), Scala, Kotlin, Spring(boot), Axon, JPA/Hibernate, Microservices, Serverless, JUnit, Mockito, Cucumber, Gatling, Gradle, Maven, Jira, Jenkins/Bamboo, Nexus, SonarQube, ELK, Prometheus, Spring cloud, Git, REST, Docker, MySQL, PostgreSQL, ActiveMQ, Kafka, Cassandra, MongoDB, Elastic(search), Typescript, Angular, React, Lit.

Wat bieden we een Java Developer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden zoals een mooie leaseauto en een vast contract kun je rekenen op een team aan jonge, hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passie voor techniek, opleiding en gezellige borrels en events. Uiteraard werk je aan uitdagende projecten, bezoek je conferenties zoals J-Fall of Devoxx en ga je mee op ons eigen Summercamp!

Apply here